En meer...

Hier vindt u meer informatie over scholen, bedrijven, verhuur van onze accommodatie en nog veel meer...


ACTIEF VEENHUIZEN

Actief Veenhuizen is gevestigd in het pittoreske hart van Veenhuizen. Vanuit het voormalige leprozenhuisje ‘t Heuveltje organiseren wij activiteiten en arrangementen. Van ontspannen tot sportief en avontuurlijk, voor jong en oud, bedrijven, scholen en groepen. Omdat wij alle arrangementen op maat samenstellen, kunnen wij het iedere groep naar de zin maken!

 

VEENHUIZEN: EEN PLEK VOL NATUUR EN GESCHIEDENIS

Grenzeloze vergezichten en prachtige bossen wisselen elkaar af rondom Veenhuizen. Maar de natuur is niet het enige wat Veenhuizen zo bijzonder maakt! De Maatschappij van Weldadigheid richtte in Veenhuizen aan het begin van de 19e eeuw een strafkolonie op. De sporen hiervan zijn nog altijd zichtbaar, met meer dan 100 indrukwekkende rijksmonumenten, het bekende gevangenismuseum en een nominatie voor de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Veenhuizen is met recht een bezienswaardig dorp te noemen!

 

ONS HISTORISCHE PAND

Ons monumentale pand, ‘t Heuveltje, werd in 1867 gebouwd in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Het pand werd ingezet voor de verpleging van lepra-patiënten en was hiervoor een unieke locatie; midden in het dorp Veenhuizen en toch in een prachtig stukje natuur. Tegenwoordig biedt het monumentaal historisch pand ons een inspirerende ruimte waar wij onze gasten kunnen ontvangen. De geweldige omgeving is perfect voor onze arrangementen en outdoor activiteiten en maakt het plaatje helemaal af!

 

Wilt u een activiteit door ons laten organiseren of een arrangement samenstellen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!


Activiteiten

Klauteren tussen de boomtoppen of ontsnappen uit een gevangeniscel? Bij Actief Veenhuizen kan het allemaal!


Arrangementen

Moeite met kiezen? Wij hebben alvast een aantal leuke en volledig verzorgde arrangementen samengesteld.  


Escaperooms

Ontsnap binnen een uur uit de cel van een echte strafgevangenis! Ontsnap binnen een uur uit de cel van een echte strafgevangenis! 


Klimbos

Wie wil klimmen en klauteren tussen de boomtoppen is bij Actief Veenhuizen aan het goede adres.Scholen

Op zoek naar een leuk schoolreisje of -kamp? Actief Veenhuizen biedt diverse mogelijkheden in Veenhuizen, maar ook op locatie. 


Bedrijven

Actief Veenhuizen organiseert actieve, culturele en uitdagende activiteiten en arrangementen. Ga voor een kant en klaar arrangement of voor een dag op maat. 


Families

Bij Actief Veenhuizen vinden wij het belangrijk dat iedereen zich tijdens een familiedag goed vermaakt. Daarom kunt u bij ons zelf uw familiedag samenstellen. 


Accommodatie verhuur

Op zoek naar een geschikte locatie voor een bijeenkomst of feestje? Onze locatie is omringd door natuur en heeft een unieke en rustige ligging recht naast de gevangenis.Actief Veenhuizen Drenthe

 

ACTIEF VEENHUIZEN
Meidoornlaan 40 
9341 AP Veenhuizen
(Navigeer je met Google maps? Toets 'Actief Veenhuizen' in de zoekfunctie, in plaats van het adres)


E-mail: info@actief-veenhuizen.nl

Tel: 0592-785804

 

Volg ons ook op: