Klimfeestje

VOOR EEN SPANNEND EN AVONTUURLIJK FEESTJE KOM JE NAAR KLIMBOS VEENHUIZEN!

EEN ECHTE UITDAGING VOOR JOUW EN JE VRIENDJES/VRIENDINNETJES.

 

Voor kinderen vanaf groep 6 (10 jaar) van de basisschool!

 

KLIMFEEST 1:

Wij ontvangen jullie bij onze accommodatie 't Heuveltje met een glaasje ranja. Na een uitgebreide instructie mag iedereen lekker klimmen en klauteren in ons klimbos. Het rondje klimbos duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. Na afloop sluiten we af met een glaasje ranja.

Kosten: € 15,00 p.p.

 

KLIMFEEST 2:

Wij ontvangen jullie bij onze accommodatie 't Heuveltje met een glaasje ranja. Na een uitgebreide instructie mag iedereen lekker klimmen en klauteren in ons klimbos. Het rondje klimbos duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. Na afloop sluiten we af met een glaasje ranja.en het roosteren van marshmallows boven een echt kampvuurtje. 

Kosten: € 16,00 p.p.

 

KLIMFEEST 3:

Wij ontvangen jullie bij onze accommodatie 't Heuveltje met een glaasje ranja. Na een uitgebreide instructie mag iedereen lekker klimmen en klauteren in ons klimbos. Het rondje klimbos duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. Na afloop sluiten we af met een glaasje ranja en een broodje knakworst.

Kosten: € 17,50 p.p.

 

PROGRAMMA

Voorbeeldprogramma:

14.00 uur Ontvangst met een glaasje ranja.

14.15 uur Klimmen en klauteren in het klimbos

15.45 uur Marshmallows roosteren boven een kampvuur of een broodje bokworst met een glaasje ranja.

16.30 uur Einde feestje

 

* Wil de jarige op onze locatie ook de cadeautjes in ontvangst nemen en uitpakken? Geef dit tijdens het reserveren even aan, dan nemen wij dit mee in de planning!

 

Aantal personen: minimaal 8

 

Duur: +/- 2,5 uur

EXTRA INFORMATIE

Wij maken gebruik van een continue zekeringssysteem, waardoor de deelnemer zichzelf nooit los kan koppelen van het parcours. Voor de deelnemers is het hierdoor mogelijk om geheel zelfstandig én honderd procent veilig het uitgezette parcours te beleven. Daarnaast krijgt iedereen natuurlijk een uitgebreide instructie hoe de hindernissen veilig genomen kunnen worden.