THE HUNT

ONTSNAP BINNEN 2 UUR UIT EEN ECHT GEVANGENISDORP!

 

Tijdens ‘The Hunt’ Veenhuizen gaan we terug in de tijd en kruipen jullie in de rol van gestichtswachters en gevangenen.

Aan de gevangenen de taak om binnen 2 uur ongezien te ontsnappen uit het streng bewaakte gevangenisdorp. Zij krijgen hierbij hulp van een corrupte gestichtswachter die de gevangenen voor een grote som geld buiten het dorp brengt. Dit terwijl de gestichtswachters op de fiets alles nauwlettend in de gaten houden en dit plan proberen te dwarsbomen. 

Samenwerken en een goed doordachte tactiek zijn voor deze klopjacht essentieel!

 

Gevangenisdorp Veenhuizen als decor:

Veenhuizen is een bijzonder dorp met een rijke geschiedenis. Tot aan 1984 was Veenhuizen een gevangenisdorp zonder dat de gevangenis werd afgesloten met hoge hekken, muren en camera’s, de grenzen van het dorp die bewaakt werden door gestichtswachters, waren de afbakening van het gevangenisdorp. Gestichtswachters fietsten dag en nacht rond om de situatie in het dorp in de gaten te houden en bewaakten de grenzen van het dorp daarnaast vanuit Wachtposten.

  

Prijs: € 26,00 p.p.

 

Aantal personen: Min. aantal deelnemers: 10 / Max. aantal deelnemers: 30

 

Duur: 2,5 – 3 uur afhankelijk van de grote van de groep

 

EXTRA BIJ TE BOEKEN

Activiteiten kunnen altijd gecombineerd worden met catering, vraag naar de mogelijkheden

 

EXTRA INFORMATIE

Voor deze activiteit is een goede lichamelijk conditie niet perse vereist. De deelnemers worden verdeeld over een team met gevangenen of de gestichtswachters. Bent u niet goed genoeg ter been om afstanden te kunnen lopen? Kies dan voor de rol van Gestichtswachter. Opdrachten lost u op de locatie op en per fiets gaat u op boevenjacht!