Hier vind u het actuele nieuws van actief veenhuizen

 

 

we zijn weer open!
 

Vanaf 11 mei mogen wij u met toestemming van de Gemeente Noordenveld weer blij maken met leuke activiteiten! Uiteraard nemen wij de regels van het RIVM en de overheid in acht. Wij doen er dan ook alles aan om jullie en onze eigen veiligheid tijdens een bezoek aan ons te waarborgen. Lees hier ons protocol. 

 Op dit moment mogen wij weer groepen ontvangen van 30 personen en na 1 juli ook  groepen tot 100 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kunt u ook niet wachten om weer een leuke activiteit te ondernemen met familie, vrienden of collega’s? Wacht dan niet langer en boek snel. Nog niet alle arrangementen kunnen momenteel door gaan, deze hopen wij ook zo snel mogelijk weer allemaal aan te kunnen bieden.


PINKSTERACTIE OPENING KLIMBOS SEIZOEN 2020

 

Op Eerste Pinksterdag  openen wij ons vernieuwde klimbos! Deze bestaat nu maar liefst uit 25 uitdagende hindernissen op hoogtes varierend van 5 tot 12 meter. Wilt u tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 30 mei, zondag 31 mei of maandag 1 juni komen klimmen? Dan hebben wij een leuke aanbieding! Wanneer u vóór 30 mei 2020 reserveert krijgt u 10% korting op het aankoopbedrag van €15 per persoon, waardoor u extra voordeling kan genieten. Daarnaast is er tijdens het Pinsterweekend een springkussen aanwezig voor de kleinsten en kan u leren boogschieten. Klik hier  voor meer informatie over het Pinksterprogramma of stuur ons een bericht via de contactpagina om te reserveren.

 

GEZINSACTIVITEITEN EN ZOMERPROGRAMMA

 

Even erop uit met je gezin of partner? Wij  bieden leuke activiteiten voor kleine gezeldschappen. Denk hierbij aan onze  gezinsactiviteiten zoals diverse wandel- , fiets- en  puzzeltochten. Van de zomer breiden we dit uit in ons zomerprogramma met  bijvoorbeeld een clinic boogschieten, vlotbouwen en klimmen in het klimbos.  Hier kun je individueel of met je gezin aan deelnemen. Houd voor meer informatie onze website en social media in de gaten, hier plaatsen wij de komende tijd alle informatie met betrekking tot het zomerprogramma. 

 

Voor kinderen: gratis puzzels voor aan de keukentafel

 Bent u niet alleen op zoek naar vermaak in Veenhuizen maar ook voor uw kinderen aan de keukentafel? Ga dan snel naar de volgende pagina en download onze leuke puzzels gratis. Klik hier voor de puzzelsONZE NIEUWSBRIEF

 

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en weten welke leuke acties wij voor u in de aanbieding hebben? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief, deze wordt 2 tot 3 keer per jaar verstuurd. Afmelden kan op ieder gewenst moment.

Meld je hier aan voor onze  nieuwsbrief en blijf op de hoogte van  Actief Veenhuizen

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met 0592 785 804 of vul ons contactformulier in!