Actief Maallust Arrangement

 

Een middag actief en grensverleggend bezig zijn. Sluit de dag af met een heerlijk Maallust biertje in de eigen biertuin. De perfecte combinatie voor een dagje uit in Veenhuizen.

 

U wordt ontvangen met koffie en thee bij Actief Veenhuizen. Na een uitgebreide instructie gaat u letterlijk de boom in. Vanuit een boomhut, stapt u op de eerste touwbrug, waarna u via verschillende uitdagende hindernissen op het laatste platform uitkomt. Via de 40 meter lange tokkelbaan staat u vervolgens zo weer met beide benen op de grond.

 

Onder het genot van een frisdrankje kun u even op adem komen, daarna vertrekt u naar bierbrouwerij Maallust. Tijdens een rondleiding komt u van alles te weten over de bierbrouwerij en de verschillende Maallust bieren. Even proeven hoort hier ook natuurlijk bij.

 

U sluit de dag af in de sfeervolle biertuin van bierbrouwerij Maallust, met een welverdiend Maallust biertje en een overheerlijke Hot Grill Hamburger van MAALLUST.

 

Leuk arrangement voor bedrijven, families, verenigingen en vriendengroepen. 

Programma

15:00 uur ontvangst met  uitleg en start klimbos

17:00 uur vertrek naar bierbrouwerij Maallust voor ontvangst met drankje en kaas & worst plankje

17:30 uur rondleiding brouwerij met proeverij

18:30 uur Hot Grill Hamburger

* Tijden zijn een indicatie en in overleg aan te passen, daarnaast mede afhankelijk van de grote van de groep.

 

 

Prijs: € 47,00 p.p.

Aantal personen: vanaf 15 personen

Duur: +/- 4,5 uur

EXTRA INFORMATIE:

* De hot grill hamburger bestaat uit een goedgevuld broodje hamburger van de grill. Hierop verschillende toppings als uitjes, sla, komkommer jalapenos, biersaus, etc.  Met als sidedishes aardappel wedges, zoete aardappel en gegrilde groenten. Extra grote trek: tweede grill burger voor € 7,50 p.p.

 

Minder dan 15 deelnemers is mogelijk. U betaald dan echter wel voor 15 personen.

 

Wij maken gebruik van een continue zekeringssysteem, waardoor de deelnemer zichzelf nooit los kan koppelen van het parcours. Voor de deelnemers is het hierdoor mogelijk om geheel zelfstandig én honderd procent veilig het uitgezette parcours te beleven. Daarnaast krijgen de deelnemers natuurlijk een uitgebreide instructie hoe de hindernissen veilig genomen kunnen worden.  

Wilt u dit arrangement boeken voor een familie-uitje? Dat kan!
Kinderen die een rondje willen klimmen, moeten minimaal in groep 6 van de basisschool zitten.Tijdens de proeverij bij bierbrouwerij Maallust krijgen zij diverse soorten ranja te proeven.

  • ​Voor kinderen geldt verder:

    • minimaal in groep 6 van de basisschool;

    • tot 14 jaar klimmen onder toezicht van volwassene;

    • Zit jij in groep 6, maar ben je tussen de 1.20 en de 1.30 meter lang? Dan kun je komen klimmen onder begeleiding van een meeklimmend jongere of volwassene.

 

LET OP!: TE BOEKEN VAN APRIL (GOEDE VRIJDAG) TOT NOVEMBER
Alvast reserveren kan natuurlijk altijd. 

Arrangement aanvragen

Voor- en achternaam*verplicht
Telefoonnummer*verplicht
E-mailadres*verplicht
Voorkeurs datum*verplicht
Aantal Personen
Bericht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met 0592 785 804 of vul ons contactformulier in!