SPANNENDE SMOKKELROUTES

 

Door de bossen van Veenhuizen loopt een heuse smokkelaarsroute. 

Een route die bewaakt wordt door de bewakers van de gevangenissen, dus oppassen is verreist. Maar wie weet valt er met sommige bewakers wel te onderhandelen.

Door een handlanger worden jullie aan het begin van de smokkelroute gedropt. Na een korte uitleg is het aan jullie om de juiste route te vinden. Welk team smokkelt het meeste smokkelwaar naar de eindbestemming? Smokkelen jullie geld en drugs richting de gevangenis om jullie maatjes daar te helpen, of helpen jullie met het bevoorraden van de bierbrouwerij? 

 

Actief Veenhuizen biedt verschillende smokkelroutes in samenwerking met Bierbrouwerij Maallust of met Diner-café Norgerhout.

Deze arrangementen zijn inclusief diner en activiteit en gaan vanaf 20 personen. 

De smokkelroutes zijn te reserveren van 1 oktober t/m 31 maart en in overleg ook in april.  

 

Wij bieden de smokkelroute ook aan zonder arrangement, zie: de smokkelroute

 


GPS-dropping - Actief Veenhuizen

DE SMOKKELROUTE VAN VEENHUIZEN

 

Het is 1935, op het industriecomplex Maallust van het gevangenisdorp Veenhuizen is een heus proef- en verkooplokaal voor bier gevestigd. 

 

Het brouwen van bier is echter illegaal en de verkoop van bier is de gestichtswachters al jaren een doorn in het oog. Zij doen er alles aan om de verkoop van het bier niet door te laten gaan. Aangestuurd door een bende van 25 zware jongens wordt er echter nog altijd handel gedreven in het proeflokaal. Smokkelaars worden 's nachts op pad gestuurd om het proeflokaal te bevoorraden met ingrediënten, terwijl bekend is dat de gestichtswachters de route nauw in de gaten houden. 

 

Startpunt: Bierbrouwerij Maallust | Eindpunt: Actief Veenhuizen


Oriëntatietocht / dropping - Actief Veenhuizen

DE SMOKKELTOCHT VAN NORG NAAR VEENHUIZEN

 

Tijdens het werk buiten de hekken van de gevangenis, hebben de gedetineerden ongezien een route uitgezet waar 's nachts zo min mogelijk bewaking rondloopt. Als handlangers van de gedetineerden proberen jullie zoveel mogelijk geld en drugs richting de gevangenis te smokkelen. Geld en drugs zijn enorm belangrijk voor de gedetineerden, hiermee kunnen ze binnen de gevangenissen van alles 'regelen'. Jullie droppen de handel op een geheime plek, welke alleen bekent is bij de corrupte bewakers. Deze bewakers willen best een oogje dichtknijpen, maar denk eraan: Voor wat, hoort wat!

 

Startpunt: Diner-Café Norgerhout | Eindpunt: Actief Veenhuizen

Actief Veenhuizen Drenthe

 

ACTIEF VEENHUIZEN
Meidoornlaan 40 
9341 AP Veenhuizen
(Navigeer je met Google maps? Toets 'Actief Veenhuizen' in de zoekfunctie, in plaats van het adres)


E-mail: info@actief-veenhuizen.nl

Tel: 0592-785804

 

Volg ons ook op: