corona

Vanaf 11 mei mogen wij u met toestemming van de Gemeente Noordenveld weer blij maken met leuke activiteiten! Uiteraard nemen wij de regels van het RIVM en de Rijksoverheid in acht. Wij doen er dan ook alles aan om jullie en onze eigen veiligheid tijdens een bezoek aan ons te waarborgen. Op deze pagina vind je de laatste informatie betreft onze activiteiten en de coronamaatregelen. 

 

Op dit moment mogen wij weer groepen ontvangen van 30 personen en na 1 juli ook  groepen tot 100 personen. 

 

(update 1 juni 2020)

 

Toilet gebruik

  • Toiletten zijn beschikbaar, voor en na gebruik wel even zelf schoonmaken (incl. deurklink) met het daarvoor bestemde ontsmettingsmiddel.
  • Toilet bezet? Even buiten wachten op gepaste afstand.
  • Wij zorgen dat de toiletten regelmatig worden schoongemaakt. 

 

Arrangementen - Actief en Horeca

De horeca is per 1 juni weer open, wat betekend dat we de combinatie van activiteiten en horeca weer kunnen aanbieden. Zo goed als al onze arrangementen (met een maximum van 30 personen) kunnen weer doorgaan. 

 

Arrangementen met het gevangenismuseum

Helaas kunnen we de arrangementen in samenwerking met het gevangenismuseum, zoals de Uitbraak en de bajesgames tot in ieder geval 1 juli nog niet bieden. Een los museum bezoek combineren met onze activiteiten is al wel mogelijk. Een van deze arrangementen (onder voorbehoud) reserveren voor een later tijdstip is natuurlijk gewoon mogelijk. 

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met 0592 785 804 of vul ons contactformulier in!