VERHUUR ACCOMMODATIE

 

BENT U OP ZOEK NAAR EEN UNIEKE LOCATIE VOOR UW FAMILIEDAG, VERJAARDAG, BIJEENKOMST OF ANDERE AANGELEGENHEID? OOK DAN BENT U BIJ ACTIEF VEENHUIZEN AAN HET JUISTE ADRES!

 

'T HEUVELTJE

Wij zijn gevestigd in het voormalig leprozenhuisje genaamd ’t Heuveltje, dit is één van de 124 monumentale panden die gevangenisdorp Veenhuizen rijk is. Ongeveer 150 jaar geleden is ’t Heuveltje gebouwd met als doel het opvangen en verplegen van leprapatiënten. Door de jaren is er veel veranderd en is het uitgegroeid tot de perfecte locatie om samen te komen met vrienden, familie of collega’s. Onze locatie is omringd door natuur en heeft een unieke en rustige ligging naast de gevangenis.

 

VERHUUR OP BASIS VAN ZELF CATERING

Wij verhuren ’t Heuveltje doorgaans aan groepen tot ongeveer 45 personen op basis van zelf catering, waardoor de kosten voor u minimaal zijn. Dit houdt in dat u zelf al het gewenste eten en drinken mee mag nemen. Ziet u het niet zitten om alle catering zelf te regelen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

De huur van onze accommodatie is inclusief:

- Volledig ingerichte ruimte(s) met tafels en stoelen
- Twee toiletten
- Gebruik van de keuken*

*De keuken is basic ingericht en heeft o.a. een Bravilor koffiemachine.

 

VERHUUR PER DAGDEEL

’t Heuveltje wordt uitsluitend per dagdeel verhuurd, de tijden zijn als volgt:

Ochtend:  09.00 – 13.00 uur

Middag:    13.00 – 18.00 uur

Avond:     18.00 – 23.00 uur (later in overleg)

 

TARIEVEN

De tarieven op basis van zelf catering zijn:

Eén dagdeel:        € 150,-

Twee dagdelen:    € 275,-

Drie dagdelen:     € 425,-

 

SCHOONMAAK

Na afloop dient u de locatie zelf schoon te maken en netjes achter te laten. Hiervoor vragen wij een borg van €75,00. Wilt u liever dat wij schoonmaken? Dat is mogelijk, hiervoor vragen wij een standaard vergoeding van €75,00, waarbij de borgt komt te vervallen.

De huurtijd is inclusief tijd voor het eventueel aankleden van de ruimte en schoonmaak achteraf. Bij overschrijding van de gehuurde tijden brengen wij €50,00 per uur in rekening.