Trainingen en coaching


De gezonde buitenlucht en de mooie omgeving van Veenhuizen zijn perfect te combineren met trainingen op het gebied van hulpverlening en coaching trajecten die mensen net even buiten de comfortzone trekken.  

 

Actief Veenhuizen biedt trainingen aan als BHV, VCA, EHBO en COACHING op het gebied van communicatie en samenwerken. 

De trainingen worden op maat gemaakt, hierdoor wordt er ingespeeld op de situatie binnen uw organisatie, dit maakt het voor de medewerkers praktisch en realistisch. 

Actief Veenhuizen beschikt over een opleidingsruimte voorzien van alle middelen en heeft daarnaast een groot buitenterrein waar naar hartenlust geoefend kan worden. 

 

THE IDEAL PLACE TO COMBINE BUSINESS WITH PLEASURE TOGETHER
Combineer het nuttige met het aangename!
Actief Veenhuizen is gespecialiseerd in organiseren van trainingen, activiteiten en arrangementen. Door de combinatie van een training met een activiteit krijgt u een volle dag, zinvol besteed.

Bijvoorbeeld in de ochtend de BHV training, tussen de middag een heerlijke goed verzorgde lunch en daarna een leuke activiteit zoals Wie is de boef?, Kennis is Macht of een escaperoom in een echte gevangenis.
Maak de dag helemaal compleet met een goed diner of borrel.

 

MEER WETEN?

Bent u enthousiast geraakt? En zou u graag uw training, eventueel in combinatie met een activiteit, bij ons in Veenhuizen willen organiseren? Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden en laat u inspireren.
Heeft u nog vragen over één van onze trainingen, activiteiten of arrangementen? Of wilt u een vrijblijvende offerte?

 

AARZEL NIET: 
Neem vandaag nog contact met ons op!BHV

BHV staat voor BedrijfsHulpVerlening. Een BHV-er wordt ingezet als de gezondheid of veiligheid van werknemers in het geding is.

 

EHBO

Weet wat u moet doen als het er echt om gaat! Tijdens de EHBO training leren uw medewerkers hoe ze eerste hulp kunnen verlenen bij een (bedrijfs-)ongeval. 

  

VCA

Een VCA biedt handvaten om op een veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier te kunnen werken op plaatsen met grote risico’s. 

 Activiteiten

Klauteren tussen de boomtoppen of ontsnappen uit een gevangeniscel? Bij Actief Veenhuizen kan het allemaal!

 

 

Arrangementen

Moeite met kiezen? Wij hebben alvast een aantal leuke en volledig verzorgde arrangementen samengesteld.  

 

 

Bedrijfsuitjes

Samen met je collega's actief bezig zijn met uitdagende activiteiten. Een kant en klaar arrangement of een programma op maat. Het kan allemaal bij Actief Veenhuizen. Actief Veenhuizen Drenthe

Actief Veenhuizen is gevestigd in het monumentale pand 

''t Heuveltje' in Veenhuizen.

 

Actief Veenhuizen
Meidoornlaan 40 
9341 AP Veenhuizen
E-mail: info@actief-veenhuizen.nl
Tel: 0592-785804

Volg ons ook op
sociaal media