Escape room VeenhuizenBent u opzoek naar een spannende escape room? U bent van harte welkom bij Actief Veenhuizen in Drenthe.
Wij bieden escaperooms voor zowel volwassenen als kinderen.
Onze kinderescaperoom  is super spannend als kinderfeestje of voor het hele gezin.
Voor jongeren en volwassenen hebben we 'de Uitbraak' deze gaat vanaf 10 personen.
Leuk voor een bedrijfsuitje, familie-uitje of gewoon gezellig met een groep vrienden.Kijk hier onder voor de mogelijkheden!
 

De Uitbraak (dagarrangement)
Bekijk arrangement
Kinder escape room
Bekijk arrangement
De Uitbraak (avondarrangement)
Bekijk arrangement

 

Wat is een escape room?

 

Een escape room is een activiteit waarbij je opgesloten wordt in een ruimte. Aan de hand van puzzels en raadsels zul je een uitweg moeten zien te vinden. Je krijgt hiervoor een uur de tijd. 
Uit een escape room komen is veelal nog een hele uitdaging. Een escape room vraagt je om puzzels op te lossen en aanwijzingen op te volgen of verbanden te zien. Des te beter je daarin slaagt, des te meer progressie je boekt en des te dichter je bij de uiteindelijke ontsnapping komt. Je beleeft emoties als angst, stress, blijdschap, verslagenheid en euforie, binnen een erg kort tijdsbestek. Eenmaal binnen is het knop om en een hele andere wereld beleven. Je gaat door een emotionele achtbaan, waarbij het boven de kunst is om zo goed mogelijk samen te werken met de mensen om je heen. Dit kunnen vrienden zijn, maar ook collega’s of familie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met 0592 785 804 of vul ons contactformulier in!