Gezinsactiviteiten

 

Wil je als gezin even wat anders dan thuis zitten en woon je niet te ver weg, kom dan naar Veenhuizen voor een mooie wandel- of fietstocht met behulp van een GPS. Wij bieden verschillende activiteiten die op een veilige manier zelfstandig kunnen worden gedaan. Ons klimbos gaat op zaterdag middag 30 mei open, en ben je met je gezin van harte welkom.
Hierbij houden wij rekening met de voorgeschreven maatregelen vanuit de RIVM en overheid.

 

Kiezen jullie voor een GPS wandeltocht? Een mooie wandeling door het gevangenisdorp Veenhuizen en/of haar mooie bosrijke omgeving, waarbij de GPS je de weg wijst. We hebben wandelingen verschillend van 10 tot en met 30 km.

 

Iets meer uitdaging nodig? Kies dan voor de Zwerftocht?  Met een GPS en fotoboekje ga je op pad. Zoek de juiste locaties en beantwoord de vragen om zo achter de juiste route te komen. Of misschien klootschieten? Vorm teams en ga de strijdt met elkaar aan tijdens een van Nederlands oudste spelen! Geen zin om te lopen? Geen probleem! Kies dan voor de Fiets GPS-Fotopuzzel Tocht, een prachtige fietsroute van 40 km door Drenthe, Friesland en Groningen. Ook hier moet je aan de hand van foto’s en vragen de juiste route zien te vinden.

 

Wat gaat er anders dan anders?

  • Wij leggen de materialen (ontsmet en al) van te voren voor u klaar op een tafel, waar u deze zelf kunt pakken.
  • In plaats van een uitgebreide uitleg van de GPS krijgt u een uitgebreide instructiekaart mee met daarop de werking van de GPS en eventueel de te maken puzzel.
  • Mocht u er niet uitkomen dan bieden wij natuurlijk hulp vanaf 1,5 meter afstand.
  • Mocht het onderweg even niet lukken, dan hebben we net als anders een telefonische hulplijn. U kunt altijd bellen voor advies of extra instructie.
  • Bij terugkomst kunt u de materialen achterlaten op een daarvoor neergezette tafel en bieden wij u de mogelijkheid om uw handen te wassen.
  • (Onze toiletten zijn helaas gesloten).

 

Verder houden wij anderhalve meter afstand, blijven wij thuis bij gezondheidsklachten zoals niezen, hoesten, keelpijn, hoesten en/of koorts. En vragen wij jullie datzelfde te doen.

 

Zo kunnen we toch leuke dingen doen terwijl we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen!

 

 

Zwerftocht (GPS-fotopuzzeltocht)
Bekijk activiteit
Klootschieten
Bekijk activiteit
Fiets gps-fotopuzzel tocht
Bekijk activiteit

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met 0592 785 804 of vul ons contactformulier in!