Groepsuitje in Drenthe

Een groepsuitje in Drenthe bij Actief Veenhuizen staat garant voor gezelligheid! Of u nu op pad wilt met uw familie of uw collega’s, voor ieder soort groep is er een passende activiteit. Zelfs een vrijgezellenfeest is mogelijk! Belangrijk bij een uitje met meerdere mensen is natuurlijk dat alles goed geregeld is. Daarom zorgen wij voor een programma, maar kunnen we ook catering, vervoer of accommodatie voor u regelen! Zo hebt u nergens omkijken naar en kunt u ontspannen genieten van de activiteiten.

 

voor jong en oud

Teambuilding, avontuur of gewoon een gezellig dagje uit? Wij bieden activiteiten en arrangementen aan in allerlei verschillende thema’s, van uitdagende sporten tot puzzeltochten en bajesgames. De kans is groot dat u iets vindt voor uw groepsuitje in Drenthe. Wilt u echter een arrangement dat helemaal is aangepast op uw wensen en budget? Dan kunnen wij een uniek arrangement voor u op maat maken. U zult versteld staan van de flexibele mogelijkheden die Actief Veenhuizen kan bieden!

 

Centraal voor noordelijke provincies

Veenhuizen ligt in de eindeloze bosrijke omgeving van Drenthe, dicht bij de andere 2 noordelijke provincies. Het dorp zelf ligt tegen de rand van Friesland aan en de grens van Groningen is slechts 10 kilometer verderop te vinden. Ook wanneer u op zoek bent naar een gezellig groepsuitje in Groningen of een groepsuitje in Friesland, bent u bij ons dus aan het juiste adres! Is vervoer van en naar Veenhuizen voor uw groep lastig te regelen? Wij kunnen het vervoer voor u en uw groep verzorgen.

 

arrangementen op maat

Spreekt één van onze activiteiten of arrangementen u aan? Of wilt u een arrangement op maat door ons laten organiseren? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor uw groepsuitje in Drenthe. Wij kijken ernaar uit uw groep te ontvangen!

De Uitbraak (dagarrangement)
Bekijk arrangement
Wie is de boef? Arrangement
Bekijk arrangement
De Uitbraak (avondarrangement)
Bekijk arrangement
Bajesgames
Bekijk arrangement
Kinder escape room
Bekijk arrangement
Actief Maallust Arrangement
Bekijk arrangement
De smokkelroute van Veenhuizen
Bekijk arrangement
Wie is de Boef
Bekijk activiteit
Kennis is Macht
Bekijk activiteit
Kratstapelen
Bekijk activiteit

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met 0592 785 804 of vul ons contactformulier in!