Het leukste schoolreisje vindt u hier!


AVONTUURLIJK EN EDUCATIEF IN GEVANGENISDORP VEENHUIZEN

Actief Veenhuizen is gevestigd in het bijzondere dorp Veenhuizen, omringd door cultuur en natuur. Het is dan ook de ideale locatie voor een leuk schoolreisje. Vrijwel al onze activiteiten staan in het teken van het unieke gevangenisdorp, dat cultuur en geschiedenis ademt. In Veenhuizen hebben vanaf 1818 bedelaarsgestichten gestaan, welke vele jaren later zijn omgebouwd tot gevangenissen. Onze activiteiten zijn dan ook niet alleen ontzettend leuk en actief, maar ook nog eens leerzaam. De perfecte combinatie dus voor een spannende schoolreis!

Wij ontvangen groepen in ons monumentale pand; 't Heuveltje. Waarnaast ook ons vernieuwde klimbos is gevestigd. Daarnaast bieden wij verschillende arrangementen aan in samenwerking met andere ondernemers in Veenhuizen, waardoor uw avontuur ook elders in het gevangenisdorp kan starten.

 

BIJ U OP LOCATIE

Blijft u liever op uw eigen locatie, maar wilt u wel genieten van een leuk programma? Ook dit is mogelijk! Gevangenisdorp Veenhuizen kunnen wij natuurlijk niet naar u toe brengen, maar een deel van onze activiteiten wel! Dit doen wij dan ook graag.

 

SCHOOLKAMP IN DRENTHE

Een paar dagen gezellig met klasgenoten op reis naar een nieuwe omgeving en dagen vol leuke activiteiten: het kamp is de mooiste tijd van het schooljaar! Bent u op zoek naar een geschikte, maar vooral leuke locatie voor uw klas? Reserveer uw schoolkamp bij Actief Veenhuizen en ontdek wat Veenhuizen en Drenthe allemaal te bieden heeft!

 

OVERNACHTEN IN DE NATUUR

In de natuurlijke omgeving van Veenhuizen zijn verschillende schoolkamp locaties beschikbaar om te overnachten met uw klas. Zo is er in het nabijgelegen Roden een groepsverblijf, waar u keuze hebt uit 3 authentieke accommodaties. Met plek voor maximaal 100 personen is deze locatie ideaal voor grote klassen. Liever wat avontuurlijker overnachten? Ook Boerencamping Boschlust ligt op fietsafstand van Veenhuizen. Hier kunt u met uw leerlingen overnachten in groepstenten, middenin de prachtige natuur van Drenthe. De koeien, schapen en paarden grazen gewoon in de wei naast de camping!

 

VOLOP CULTUUR EN ACTIVITEIT

Misschien wel het belangrijkste van het gehele schoolkamp in Drenthe zijn de activiteiten. Gelukkig bent u hiervoor bij Actief Veenhuizen aan het juiste adres! Van mountainbiken tot een rondje klimbos en van survivallen tot boogschieten, er is ontzettend veel mogelijk! Culturele activiteiten behoren ook zeker tot de opties, zoals een bezoek aan het gevangenismuseum of een rondleiding met gids door het historische Veenhuizen. De dag kan worden afgesloten met een spannende smokkeltocht of een ander avondspel. Met onze activiteiten maakt u het schoolkamp in Drenthe voor uw leerlingen gegarandeerd onvergetelijk!

 

MEER WETEN OVER SCHOOLKAMP IN VEENHUIZEN?

Bent u geïnteresseerd in een schoolkamp in het mooie Drenthe met uw klas? Zoals u leest kunt u uw kamp in Veenhuizen op allerlei manieren invullen. Wij denken hierbij uiteraard graag met u mee. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat uw klas een geweldig kamp gaat beleven!Actief Veenhuizen Drenthe

Actief Veenhuizen is gevestigd in het monumentale pand 

"t Heuveltje" in Veenhuizen.

 

Actief Veenhuizen
Meidoornlaan 40 
9341 AN Veenhuizen
E-mail: info@actief-veenhuizen.nl
Tel: 0592-785804

Volg ons ook op
sociaal media