RESERVEREN HERFSTVAKANTIE ACTIVITEITEN 2020

Leuk dat jullie tijdens de herfstvakantie een activiteit bij Actief Veenhuizen willen komen doen. 

Reserveren kan via onderstaand formulier. 

Vanwege de coronamaatregelen vragen wij een aantal extra gegevens (Meer informatie onderaan deze pagina). Deze gegevens bewaren wij 2 weken. Waarna we ze weer uit ons systeem verwijderen. 

 

 

Deelname aan de activiteiten van Actief Veenhuizen is voor alle deelnemers op eigen risico.


RESERVERINGSFORMULIER ACTIVITEITEN 12 T/M 25 OKTOBER 2020

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. 

CORONA

Wij willen de verspreiding van het corona-virus helpen voorkomen. Daarom hanteren wij een aantal extra voorwaarden om uw en onze veiligheid te kunnen waarborgen. 

* Voor de dropping geldt als extra maatregel dat we alleen deelnemers uit hetzelfde woonhuis vervoeren en deelnemers boven de 13 jaar een mondkapje dragen in onze bus. Hier moet u zelf voor zorgen. Onze chauffeur draagt uiteraard ook een mondkapje.

U kunt het protocol hier downloaden

 

BETALING

U kunt bij ons ter plekke contant of per pin (heeft voorkeur) betalen. 


VALIDITEITSVERKLARING

Actief Veenhuizen staat voor veilig werken. Hiervoor werken wij met een risicovolgsysteem, waardoor Actief Veenhuizen zich heeft kunnen verzekeren tegen aansprakelijkheid.
Van hieruit zijn wij verplicht om alle deelnemers aan onze activiteiten een validiteitsverklaring te laten ondertekenen. 

U kunt het vinkje onderaan dit bevestigingsformulier aanvinken. Hiermee gaat u ermee akkoord, dat u als hoofdboeker verantwoordelijk bent voor de validiteit van alle deelnemers door u opgegeven voor de activiteit.

 

VRAGEN EN WENSEN

Mocht u nog vragen of  andere wensen hebben, dan horen wij dit graag. U kunt u vraag kwijt onder het kopje 'opmerkingen' in het formulier.

  

HARTELIJK DANK VOOR DE MOEITE
WIJ ZIEN U GRAAG IN VEENHUIZEN.


Bereikbaarheid: 

Ons eigen terrein is autovrij. U kunt het beste parkeren op de parkeerplaats aan de Meidoornlaan (bezoekersparkeerplaats PI Esserheem). Recht tegenover de ingang van de parkeerplaats is de oprit naar Actief Veenhuizen (3 min. lopen).  

 

Is deze parkeerplaats vol dan kan er geparkeerd worden op de parkeerplaats van hotel/restaurant Bitter en Zoet aan de Hospitaallaan. Via het terrein van Bitter en Zoet loop je binnen 5 minuten naar Actief Veenhuizen. 


DOWNLOADS