Uitjes voor scholen

Mooie herinneringen voor later creëren? Dit doet u tijdens het jaarlijkse schooluitje! Voor leerlingen én leraren is het schoolreisje of -kamp vaak het hoogtepunt van het jaar. Dat is niet voor niets: tijdens een paar gezellige dagen weg leren jullie elkaar beter kennen en versterk je de gezamenlijke band. Bij Actief Veenhuizen bieden wij compleet verzorgde uitjes voor scholen aan. Hoe jullie schoolkamp of schoolreis eruit komt te zien? Dat bepaalt u helemaal zelf!

 

 

Cultuur en avontuur

Actief Veenhuizen bevindt zich, zoals onze naam al verklapt, in het Drentse dorp Veenhuizen. De prachtige bossen rondom het dorp lenen zich perfect voor sportieve activiteiten. Wat je hier zoal kunt beleven?

 

 

Compleet verzorgd

Of het nou gaat om een schoolreisje of een schoolkamp: Actief Veenhuizen zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Voor uitjes met school kunnen wij dus een geheel verzorgd programma leveren! Overnacht avontuurlijk in de natuur, of kies voor een gezellige groepsaccommodatie. Wij kunnen voor jullie de maaltijden verzorgen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om lekker zelf te gaan koken. Kortom: stel het uitje samen dat helemaal bij jullie wensen past!

 

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan onze pagina's over:

 

 

Heeft u nog andere vragen? Aarzel dan niet, maar neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

 

Op water en brood! (voortgezet onderwijs)
Bekijk arrangement
Boeven vliegen uit de bocht (basis onderwijs)
Bekijk arrangement

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met 0592 785 804 of vul ons contactformulier in!