Activiteiten


Klauteren tussen de boomtoppen of ontsnappen uit een gevangeniscel?

Bij Actief Veenhuizen kan het allemaal! De leukste activiteiten vindt u dan ook bij ons in Drenthe! Lees verder om meer te weten te komen over ons uitgebreide aanbod. Wilt u gelijk onze activiteiten bekijken? Scrol dan direct door naar beneden.

 

ACTIE EN SPANNING

Bent u op zoek naar een leuk uitje in de buurt van Groningen of Friesland? En bent u niet vies van een beetje actie en spanning? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Bij Actief Veenhuizen organiseren wij activiteiten in Drenthe met een avontuurlijk tintje. Wat u zich hierbij moet voorstellen? Denk bijvoorbeeld eens aan:

 

Een spannend klimbos vol uitdagende hindernissen

Gezellige teamspellen met een 'gevangenistintje'

Samen een vlot bouwen of een GPS-tocht lopen

 

Bedrijfsuitjes, schoolkampen en -reisjes, familiedagen of gewoon een gezellig dagje weg met vrienden: bij ons kan het allemaal! Kom in actie en ontdek al het moois dat Veenhuizen te bieden heeft!

 

WIJ ORGANISEREN OOK COMPLETE ARRANGEMENTEN

Heeft u ons aanbod bekeken en meerdere activiteiten gezien die u wel wat lijken? Maakt u zich geen zorgen: jullie hoeven niet te kiezen! In overleg met ons is het mogelijk om een dag samen te stellen waarop verschillende activiteiten met elkaar worden gecombineerd voor het perfecte groepsuitje. Liever een volledig verzorgde dag, inclusief lekker samen eten? Neem dan vooral eens een kijkje bij onze arrangementen. 

 

MEER WETEN?

Bent u enthousiast geraakt? En zou u graag activiteiten in Drenthe willen plannen? Bekijk hieronder een volledig overzicht van al onze activiteiten voor groepen. Heeft u nog vragen over één van onze activiteiten? Of wilt u iets anders weten?

Aarzel niet: Neem vandaag nog contact met ons op!


Wie is de boef?

Een spannend spel vol intriges. Welke team verdient het meeste geld en wie weet uiteindelijk de boef te ontmaskeren!?

 


Diverse droppingen

Je wordt gedropt ergens aan de rand van het donkere bos. Gewapend met een zaklamp en bijvoorbeeld een GPS probeer je de route terug te vinden. Loop jij in een keer goed?


Kennis is macht

Alles wat je ziet, hoort en ervaart is vandaag cruciaal.

Want KENNIS is MACHT, maar KENNIS delen is KRACHT!

 Holland siberië games

De ultieme uitdaging voor mannen en vrouwen!

Een leuk spel, gebaseerd op teambuilding, Highlandgames en oud Hollandse spelen.


Bouw en bind

We gaan aan de slag met palen en touwen. Door middel van goed samenwerken bouwen we een toren, een heuse brug, een katapult of bijvoorbeeld een eigen touwparcours.


Klimbos

Kom klimmen in ons klimbos, een spannende activiteit voor wie actief en grensverleggend bezig wilt zijn in de natuur.

 Klootschieten

Een leuke activiteit, waarbij je met een team in zo weinig mogelijk worpen een parcours aflegt. Vergeet ondertussen niet te genieten van de mooie natuur!

 


Zwerftocht

Met een fotoboekje en GPS gaat u op pad. U komt op de mooie en interessante plekken van Veenhuizen en ontdekt zo op een leuke en actieve manier meer van Veenhuizen en haar geschiedenis.


Helpt Elkander

Helpt Elkander is een actieve wandeling door de prachtige omgeving van Veenhuizen! In teams doet u onderweg verschillende teambuildingsopdrachten.

 Clinic boogschieten

Boogschieten - Actief Veenhuizen

Moeilijk lijkt het niet. Toch duurt het even voor u dit onder de knie heeft. Wie schiet er na de nodige oefeningen, in de roos?

 

 


Vlotbouwen

Vlotbouwen - Actief Veenhuizen

Na een korte instructie van onze instructeur krijgt de groep de opdracht om van tonnen, palen en touwen een vlot te bouwen. Welk vlot blijft drijven?

 


De smokkelroute

U wordt gedropt in het bos aan de start van de smokkelroute. Welk team weet het meeste geld naar de gevangenis te smokkelen en wie weet uit de buurt van de bewaking te blijven?Actief Veenhuizen Drenthe

 

ACTIEF VEENHUIZEN
Meidoornlaan 40 
9341 AP Veenhuizen
(Navigeer je met Google maps? Toets 'Actief Veenhuizen' in de zoekfunctie, in plaats van het adres)


E-mail: info@actief-veenhuizen.nl

Tel: 0592-785804

 

Volg ons ook op: