Schoolkamp in Drenthe

Een paar dagen gezellig met klasgenoten op reis naar een nieuwe omgeving en dagen vol leuke activiteiten: het kamp is de mooiste tijd van het schooljaar! Bent u op zoek naar een geschikte, maar vooral leuke locatie voor uw klas? Ga op schoolkamp in Drenthe en ontdek wat Veenhuizen te bieden heeft!

 

Overnachten in de natuur

In de natuurlijke omgeving van Veenhuizen zijn verschillende schoolkamp locaties beschikbaar om te overnachten met uw klas. Zo is er in het nabijgelegen Roden groepsverblijf de Hullen, waar u keuze hebt uit 3 authentieke accommodaties. Met plek voor maximaal 40 personen is deze locatie ideaal voor grote klassen. Liever wat avontuurlijker overnachten? Ook Boerencamping Boschlust ligt op fietsafstand van Veenhuizen. Hier kunt u met uw leerlingen overnachten in groepstenten, middenin de prachtige natuur van Drenthe. De koeien, schapen en paarden grazen gewoon in de wei naast de camping!

 

Volop cultuur en activiteit

Misschien wel het belangrijkste van het gehele schoolkamp in Drenthe zijn de activiteiten. Gelukkig bent u hiervoor bij Actief Veenhuizen aan het juiste adres! Van mountainbiken tot een rondje klimbos en van survivallen tot boogschieten, er is ontzettend veel mogelijk! Culturele activiteiten behoren ook zeker tot de opties, zoals een bezoek aan het gevangenismuseum of een rondleiding met gids door het historische Veenhuizen. De dag kan worden afgesloten met een spannende smokkeltocht of een ander avondspel. Met onze activiteiten maakt u het schoolkamp in Drenthe voor uw leerlingen gegarandeerd onvergetelijk!

 

Meer weten over schoolkamp in Veenhuizen?

Bent u geïnteresseerd in een schoolkamp in het mooie Drenthe met uw klas? Zoals u leest kunt u uw kamp in Veenhuizen op allerlei manieren invullen. Wij denken hierbij uiteraard graag met u mee. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat uw klas een geweldig kamp gaat beleven!

Foto's Schoolkampen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met 0592 785 804 of vul ons contactformulier in!