Schoolreisje in Drenthe

Het schoolreisje is voor veel kinderen (en stiekem ook voor veel leraren) het hoogtepunt van het jaar. Bij Actief Veenhuizen organiseren wij onvergetelijke schoolreisjes waar nog lang over nagepraat zal worden. Neem eens een kijkje tussen onze vooraf samengestelde arrangementen voor een schoolreisje in Drenthe. Liever zelf bedenken welke activiteiten jullie combineren? Dat kan natuurlijk ook! Lees snel verder om meer te weten te komen over ons aanbod.

 

Leuk en leerzaam

Het leukste aan je schooltijd? De schoolreisjes natuurlijk! Lekker onder schooltijd samen erop uit trekken en een nieuwe omgeving ontdekken. Naast dat dit natuurlijk heel gezellig is, is het ook belangrijk dat er een leerzaam aspect aan het reisje zit. Bij Actief Veenhuizen combineren wij leuk én leerzaam met onze schoolreisjes in Drenthe. Actief Veenhuizen is namelijk gevestigd in het Drentse dorpje Veenhuizen. Dit dorp kent, naast een prachtige bosrijke omgeving, ook een hele bijzondere geschiedenis. In Veenhuizen hebben vanaf 1818 bedelaarsgestichten gestaan en staat er een gevangenis. Tijdens onze activiteiten kunnen jullie meer leren over de geschiedenis van de gevangenis, de mooie natuurrijke omgeving en zullen jullie lekker actief bezig zijn. Een perfecte combinatie dus!

 

Benieuwd wat voor arrangementen voor scholen wij zoal aanbieden? In samenwerking met het Nationaal gevangenismuseum hebben wij de volgende arrangementen samengesteld: 

 

Boeven vliegen uit de bocht

Dagarrangement voor het basisonderwijs (groep 6 t/m 8)

* Rondleiding “Depot op vrije voeten” in het Gevangenismuseum
* Rondje klimbos Veenhuizen

€ 16,00 per leerling

 

Op water en brood

Dagarrangement voor het voortgezet onderwijs

* Rondleiding Gevangenismuseum
* Bezichtiging van de beruchte gevangenis De Rode Pannen
* Rondje klimbos Veenhuizen

€ 18,00 per leerling

 

Stel jullie eigen schoolreisje samen

Natuurlijk begrijpen wij dat een schoolreisje voor een basisschool een heel ander programma zal hebben dan een schoolreisje voor het voortgezet onderwijs. Daarom bieden wij activiteiten aan die leuk zijn voor jonge, maar ook voor oudere kinderen. Liever helemaal zelf bepalen hoe jullie reisje eruit ziet? Stel dan jullie eigen schoolreis samen! 

 

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij vertellen u graag wat u wilt weten! Neem contact met ons op, dan helpen wij u verder. Organiseer een dag om nooit meer te vergeten: ga op schoolreisje in Drenthe!

 

 

De Uitbraak (dagarrangement)
Bekijk arrangement
Bajesgames
Bekijk arrangement
Op water en brood! (voortgezet onderwijs)
Bekijk arrangement
Boeven vliegen uit de bocht (basis onderwijs)
Bekijk arrangement
Zwerftocht (GPS-fotopuzzeltocht)
Bekijk activiteit
Clinic boogschieten
Bekijk activiteit
Kennis is Macht
Bekijk activiteit
Fiets gps-fotopuzzel tocht
Bekijk activiteit
BOUW en BIND
Bekijk activiteit
HELPT ELKANDER
Bekijk activiteit
Vlotbouwen
Bekijk activiteit
Kratstapelen
Bekijk activiteit

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met 0592 785 804 of vul ons contactformulier in!