Vrijgezellenfeest in Drenthe

Staat er een bruiloft op de planning? Dan hoort daar natuurlijk een vrijgezellenfeest bij! Een dag waarop de laatste ‘vrijgezelle’ dagen van de aanstaande bruid of bruidegom uitgebreid gevierd worden. Hoe wij dat bij Actief Veenhuizen aanpakken? Met avontuurlijke activiteiten en veel gezelligheid! U viert het vrijgezellenfeest in Drenthe, in de prachtige natuur. Hoe uw dag er precies uit zal zien, bepaalt u uiteraard zelf. U hebt namelijk keuze uit ons ruime assortiment aan activiteiten en arrangementen! Samen zorgen we ervoor dat het vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag wordt voor iedereen.

 

Een vrijgezellenfeest op maat

Waar u precies uw dag begint is afhankelijk van de activiteiten die u kiest. U wordt ontvangen met een vers kopje koffie of thee en iets lekkers en we geven u uitgebreid de tijd om bij te kletsen. Daarna is het tijd om te beginnen aan de activiteiten! Hierin is ontzettend veel mogelijk, van een volledig verzorgde dag inclusief maaltijden tot een avondprogramma met diner en afsluitend drankje. De keuze is geheel aan u!

 

Een greep uit onze activiteiten en arrangementen:

 

Gemakkelijk te bereiken voor heel Noord-Nederland

Actief Veenhuizen heeft een ideale ligging voor iedereen in de noordelijke provincies. Veenhuizen ligt namelijk in de prachtige natuur, op de rand van Drenthe en Friesland. De provincie Groningen ligt op slechts 10 kilometer afstand. Actief Veenhuizen is dan ook een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een locatie voor een vrijgezellenfeest in Friesland of een vrijgezellenfeest in Groningen.

 

Organiseer een vrijgezellenfeest in Veenhuizen!

Een vrijgezellenfeest bij Actief Veenhuizen staat garant voor onbezorgd plezier en gezelligheid. Wij zorgen ervoor dat de dag geheel naar uw wensen wordt ingericht. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

De smokkelroute van Veenhuizen
Bekijk arrangement
Wie is de boef? Arrangement
Bekijk arrangement
De Uitbraak (avondarrangement)
Bekijk arrangement
Bajesgames
Bekijk arrangement
Actief Maallust Arrangement
Bekijk arrangement
Kennis is Macht
Bekijk activiteit
Wie is de Boef
Bekijk activiteit
Kratstapelen
Bekijk activiteit

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met 0592 785 804 of vul ons contactformulier in!