zoek de boef!

We snappen dat kinderen zich na een tijdje thuis beginnen te vervelen nu zij niet naar school kunnen en dat jullie als ouders niet meer weten wat je moet verzinnen. Wij hebben DÉ oplossing! Een puzzeltocht die gewoon aan de keukentafel kan worden gedaan.  Ondertussen is er ook een vervolg op Zoek de boef, namelijk  Wie is de boef?

 

PUZZEL 1: WAAR IS DE BOEF?
In Veenhuizen is een boef ontsnapt, willen jullie kinderen ons helpen zoeken?
Download de opdrachten GRATIS, print ze uit, laat jouw kinderen lekker puzzelen en laat ons vervolgens in de reacties op facebook of instagram weten wat de verstopplaats van de boef is.  

Vind je dit leuk? Ook dan vinden we het leuk een reactie op onze social media te ontvangen!

 

PUZZEL 2: WIE IS DE BOEF?

Wegens het succes van onze vorige puzzeltocht Waar is de boef! hebben wij nu een vervolg. Maak de opdrachten en zoek uit wie de echte boef is!

Download de opdrachten GRATIS, print ze uit, laat jouw kinderen lekker puzzelen en laat ons vervolgens via Facebook of Instagram weten wie de echte boef is!

 


Ken jij nog meer ouders die op zoek zijn naar vermaak voor hun kinderen? Help ze uit de brand en tag ze snel onder ons bericht op facebook of instagram

 

 

Wist je dat we ook kinderfeestjes organiseren, kijk maar eens op de volgende pagina: Kinderfeestje
Voor personeels-, vrienden- en familie uitjes kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Scroll gerust eens door onze site. Er zit vast wat voor je tussen. Al heeft Actief Veenhuizen op dit alle activiteiten afgelast tot in ieder geval 31 mei, vanwege het Corona-virus. Wij blijven op dit moment gewoon reserveringen aannemen voor na die tijd. Wie weet bezorgen we jouw binnenkort een leuke dag! 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met 0592 785 804 of vul ons contactformulier in!