Bent u op zoek naar een idee voor een gezellig dagje weg in Drenthe? Bij Actief Veenhuizen zijn we gespecialiseerd in het bedenken, organiseren en begeleiden van activiteiten, arrangementen en outdoor programma's voor jong en oud. Kies voor actie, gezelligheid en plezier: kom naar Actief Veenhuizen!

 

Volledig verzorgde arrangementen

Gezellig een dagje weg in Drenthe beleeft u bij Actief Veenhuizen. Onze arrangementen zijn volledig verzorgd: inclusief eten, drinken en (eventueel) overnachting. Dit maakt onze dagjes weg in Drenthe bij uitstek geschikt voor families, vriendengroepen, bedrijven en scholen! Stel bijvoorbeeld uw eigen arrangement samen met onze leuke activiteiten! Inspiratie nodig? Neem een kijkje bij onderstaand aanbod. Samen met ondernemers uit Veenhuizen hebben wij ons best gedaan om leuke, originele en spannende arrangementen te verzinnen.

 

Zelf uw arrangement samenstellen

Wilt u graag een dagje weg in Drenthe willen organiseren? Bekijk alle arrangementen voor een dagje weg in Drenthe in het onderstaande overzicht. Naast al onze kant-en-klare arrangementen is het ook nog mogelijk om zelf uw arrangement samen te stellen. Hoe u dat doet? Simpel: pas een bestaand arrangement aan of zoek activiteiten die u aanspreken bij elkaar. Overleg met ons en wij regelen de rest!

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over één van onze arrangementen? Of wilt u iets anders weten? Maak een afspraak met ons: wij zien u graag terug op ons kantoor in Veenhuizen!

De smokkelroute van Veenhuizen
Bekijk arrangement
De Uitbraak (dagarrangement)
Bekijk arrangement
Kinder escape room
Bekijk arrangement
Wie is de boef? Arrangement
Bekijk arrangement
De Uitbraak (avondarrangement)
Bekijk arrangement
Bajesgames
Bekijk arrangement
Holland Siberië Arrangement
Bekijk arrangement
Actief Maallust Arrangement
Bekijk arrangement
Op Fietse
Bekijk arrangement
Op water en brood! (voortgezet onderwijs)
Bekijk arrangement
Boeven vliegen uit de bocht (basis onderwijs)
Bekijk arrangement

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met 0592 785 804 of vul ons contactformulier in!