De leukste uitjes voor bedrijven


 

BEDRIJFSUITJES OP MAAT

Ieder bedrijf en ieder team is anders. Daarom kunt u bij Actief Veenhuizen zelf uw programma samenstellen. Op deze manier zorgt u ervoor dat de activiteiten tijdens het bedrijfsuitje naadloos aansluiten op uw team! Gaat u voor alleen een activiteit of een uitgebreid programma? Indien gewenst kunnen wij ook de gehele catering voor u regelen. Dit doen we in samenwerking met de lokale horeca. Dan hoeft u op de dag zelf alleen nog maar te genieten van een geslaagd bedrijfsuitje met uw collega’s!

 

IDEALE LOCATIE VOOR BEDRIJVEN IN NOORD-NEDERLAND

De ligging van Veenhuizen, op de rand van Drenthe, Friesland en Groningen, maakt dat Actief Veenhuizen goed bereikbaar is voor bedrijven uit alle noordelijke provincies. Ook wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsuitje in Friesland of Groningen bent u bij ons dus aan het juiste adres! Is het toch lastig om met al uw collega’s naar Veenhuizen te komen? Meld het ons! Wij kunnen namelijk ook vervoer voor u regelen.

 

WERKEN AAN TEAMBUILDING 

Een bedrijfsuitje is de perfecte gelegenheid om ongedwongen aan teambuilding te werken. Training en fun kunnen namelijk uitstekend met elkaar worden gecombineerd! Met leuke activiteiten en een gezellige sfeer leren uw collega’s elkaar beter kennen. Iedereen heeft het naar zijn zin en tegelijkertijd wordt er onbewust gebouwd aan een sterker team! Wilt u het volgende bedrijfsuitje in Drenthe organiseren? Neem dan contact met ons op.Actief Veenhuizen Drenthe

 

Actief Veenhuizen


Meidoornlaan 40 
9341 AP Veenhuizen
( Navigeren met Google maps? Toets 'Actief Veenhuizen' in ipv het adres. )


E-mail: info@actief-veenhuizen.nl

Tel: 0592-785804

Volg ons ook op
Facebook