Familiedag


HET LEPROZENHUISJE

Wij zijn gevestigd in het voormalig leprozenhuisje, onder de Veenhuizers bekend als ’t Heuveltje, dit is één van de 124 monumentale panden die gevangenisdorp Veenhuizen rijk is. Ongeveer 150 jaar geleden is het pand gebouwd met als doel het opvangen en verplegen van leprapatiënten. Door de jaren is er veel veranderd en is het uitgegroeid tot de perfecte locatie om samen te komen met vrienden, familie of collega’s. Onze locatie is omringd door natuur en heeft een unieke en rustige ligging direct naast de gevangenis.

 

Naast een mooie uitvalsbasis voor onze activiteiten en arrangementen, is onze locatie de afgelopen jaren ook de ideale locatie gebleken om met familie of vrienden samen te komen.   

Het is mogelijk onze accommodatie te huren voor een dagdeel of hele dag. Wilt u tijdens deze dag ook nog gezamenlijk een activiteit doen? Dat kan, vraag vooral naar de mogelijkheden. 

 

VERHUUR MET CATERING

Ziet u het niet zitten om alle catering zelf te regelen? Er is van alles mogelijk, van borrelarrangement tot een volledig buffet.

Vraag dan naar de mogelijkheden. Wij werken samen met verschillende horecagelegenheden in en om Veenhuizen. 

 

VERHUUR OP BASIS VAN ZELF CATERING

Wilt u de kosten laag houden maar wel gebruik maken van onze unieke locatie? Wij verhuren ’t Heuveltje doorgaans ook aan groepen tot ongeveer 40 personen op basis van zelf catering, waardoor de kosten voor u minimaal zijn. Dit houdt in dat u zelf al het gewenste eten en drinken mee mag nemen.

 

De huur van onze accommodatie is inclusief:

- Volledig ingerichte ruimte(s) met tafels en stoelen
- Twee toiletten

- Koffie en thee (wel zelf zetten)
- Gebruik van de keuken en bar (koelkast, oven, magnetron, 2 pits elektrische kookplaat)

 

VERHUUR PER DAGDEEL

’t Heuveltje wordt uitsluitend per dagdeel van 4 uur verhuurd. Een dagdeel bestaat uit de ochtend, middag of avond. 

  

TARIEVEN

Per dagdeel: € 250,00

Per extra uur: € 50,00

De huur is inclusief gebruik koffie/thee
 

SCHOONMAAK

Na afloop dient u de locatie zelf schoon en netjes achter te laten. Hiervoor vragen wij een borg van €75,00. Wilt u liever dat wij schoonmaken? Dat is mogelijk, hiervoor vragen wij een standaard vergoeding van €75,00. 

 

De huurtijd is inclusief tijd voor het eventueel aankleden van de ruimte en schoonmaak achteraf. Bij overschrijding van de gehuurde tijden brengen wij €50,00 per uur in rekening.

 

INTERESSE?

Vraag naar de mogelijkheden.Actief Veenhuizen Drenthe

 

ACTIEF VEENHUIZEN
Meidoornlaan 40 
9341 AP Veenhuizen
(Navigeer je met Google maps? Toets 'Actief Veenhuizen' in de zoekfunctie, in plaats van het adres)


E-mail: info@actief-veenhuizen.nl

Tel: 0592-785804

 

Volg ons ook op: